top of page
orkide
Ladies Night i NIO House
Ladies Night i NIO House

tir. 28. nov.

|

NIO House Oslo

Ladies Night i NIO House

Bli med på en kveld der du får se Nio´s nyeste elbil NIO EL6 sammen med spennende presentasjoner om vesker som vårt tids "nye" antikviteter, diamanter - kvaliteter og slip, vesker og design, eksotisk reiser og små ekspedisjoner, med mer ...

Ingen registrering nå.
Venteliste

Tid & Sted

28. nov. 2023, 18:00 – 20:30

NIO House Oslo, Karl Johans gt. 33, 0162 Oslo, Norway

Om eventet

Nio House på Karl Johans gate i Oslo er Norges flotteste bilforretning. Lokalene er enorme, moderne, lekre og brukes til mye mer enn elbil-salg, som er Nio´s egentlige business. Ifølge CEO An Ho er Nio House et opplevelses hus. 

Nå inviterer vi til Ladies Night der livsstil, innovasjon, kreativitet og visjonærskap er den røde tråden. Endelig skal du bli presentert for nye elbiler som nettopp er lansert. Sammen med disse lekre, spreke elbilene får du også presentert andre godbiter som vil gjøre kvelden inspirerende og innholdsrik.

Vi har satt sammen en godtepose av fine presentasjoner og våre samarbeidspartnere vet hva de snakker om. De er markedsledende og plukker sine produkter på øverste hylle. Bedre blir det ikke!

For eksempel skal Andrea Forsberg fra Blomqvist fortelle om vesker som objekter på auksjon. Hva gjør en veske til et auskjonsobjekt? Hanne Hollås er turguide for Norrøna Hvitserk. Hun leder turer til Bhutan, Himalaya og andre meget eksotiske reisemål. Kanskje ikke de reisemålene du bor på fem-stjerners luksus hotell, men i alle fell fem-stjernes opplevelser. Thomas Heyerdahl er juvelèr og skal gi oss en innføring i diamanter. Toril Opsal Thorp sluttet som leder i DNB for å forfølge sin drøm som veskedesigner. Hun driver nå Hippi Grace og har stor suksess. ...

Vi har et begrenset antall billetter. Det gjelder å sikre seg en asap!

NB! Billettene er gratis, men må hentes ut en og en.

Enkel bevertning.

Velkommen til Ladies Night i Nio House!

Billetter

  • VIP Ladies Night i Nio House

    Dette er din personlige billett og inkluderer tilgang til Ladies Night i Nio House, 28. november 18.00-20.30.

    kr 0,00
    Sale ended

Total

kr 0,00

Del dette eventet

bottom of page